Sofistikerad.

…Att jag köper mörk choklad som lördagsgodis istället för något annat har ju aldrig tidigare hänt. Jag har inte ens gillat mörk choklad förut, men förra veckan så köpte jag hem en kaka bara för att kunna lugna mitt sockerbehov litegrann.. OCH OJ. Den vad alldeles för god!! Jag köpte den ju bara för att kunna ta en liten bit, och sen skulle jag inte vilja ha mer eftersom jag inte brukar tycka det är så gott, utan mer behöver lite socker. Men det gick ju inte direkt som jag ville. Choklad och salt visade sig vara en sjukt bra blandning, så jag åt upp allt första kvällen. HAHA. Fail.

Jag känner mig alltid sjukt sofistikerad och vuxen när jag äter mörk choklad. Fråga mig inte varför.
Haha. Någon annan som också gör det, eller är jag helknäpp?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Caroline Roxy - Kitchen aid Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *