Heldag.

Idag har jag en heldag framför mig på Makeupstudion! Vi kör dubbellektion och tar igen de lektioner vi var tvungna att ställa in när vi var ute på praktik. Det är ska bli himla mysigt och skoj.

Visste ni att vi har slutfoto till veckan?!??? Hujeda vad tiden har gått fort. Jag har lärt mig så sjukt mycket och jag har haft det helt fantastiskt. Vill verkligen inte att det ska ta slut egentligen…

Hörs senare!
xoxo.


Kommentarer (1)
  • video magnifier

    We are proud presenting you Optelec ClearView 18.5 Inch wide screen LCD Color Auto Focus CCTV with excellent delivery, Good quality and believe that might be our prices competitive at the most affordable and reasonable price. We hope you will capitalize on Optelec ClearView 18.5 Inch lcd screen LCD Color Auto Focus CCTV low price offer. Please don’t hesitate to buy with us now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *