Sne.

HEY!!
På torsdag har jag slutfoto…. HERREGUD. JAG ÄR SÅ NERVÖS!!!!!!
Idag hade vi övning inför det och dessutom övade vi på det vi kände att vi behövde bli bättre på. Jag övade på sotning och den där jäkla perfekta munnen. Som FAKTISKT blev ganska bra idag ( kors i taket!! ). Relativt symmetrisk, dock kände jag tydligen för att puta med ena sidan av läppen på bilden, så den ser inte att dugg symmetrisk ut. HAHA. Och jag lyckas också med skarpa konturer. YEEY. Men sotningen går det inte lika bra med.. Skuggan blir fläckig HELA tiden. Väldigt frustrerande.  Men det är bara att kämpa på 🙂

HAHAHAHAH. På den här bilden ser man hur knasig jag ser ut egentligen. Jag har en förmåga/ovana att ALLTID höja på mitt vänstra ögonbryn. ( jag anstränger mig för att låta bli på bilder, kanske därför ni inte sett det tidigare, men idag glömde jag tydligen.. )

Ser ni hur knasigt det ser ut? Men det gör väl mig till mig, I guess. Lite sne sådär! Haha.
Någon annan som har en liknande ovana?! Eller är jag forever alone….?

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *