Största paketet.

Nu har jag precis varit ner på Ica och köpt lunch och hämtat ut paketet från Junkyard. Så tungt och stort paket att handtaget höll på att gå av! Tokigt. Idag har jag flätor, eller ja, flätorna som jag sov i inatt. Med olika färger på hårsnoddarna. SNYGGT. Men mina coola dödskalleleggings från Prinsessankawaii väger upp det hela, så det är OK. He he he.


Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • handheld magnifier

    You are seeking for SmartView Synergy PI 20 video magnifier with standard control at cheaper price. No way!!!, here is the good place and trustable site. Let decide to buy SmartView Synergy PI 20 video magnifier with standard control with us and check our best service now!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *