Lycka blandat med stress.

Slutfoto imorgon + prov på fransförlängning ikväll = stress och megaångest. Så jag säger varmt välkommen tillbaka till mina nässelutslag som jag kände för att kika förbi sådär på onsdagsmorgonen. Jag har en känsla av att dom är här för att stanna, i alla fall tills utbildningen är klar. Haha!

I vilket fall så kändes det som att det var en himla bra ursäkt till att utnyttja min personalrabatt på NK idag. Jag har gått och kikat, pillat och till och med klämt lite på detta underbara penselset från MAC, som Jenny tipsade mig om, i några veckor nu.. Men alltid gått därifrån tomhänt…  BUHU. Inte idag!!! Nu är dom mina. MY PRECIOUS. …. ..

 

You might also like

Caroline Roxy - My work space Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Perfect Christmas gifts We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Hedda Dibinger - RS_____2 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *