Nu är det dags.

NERVÖÖÖÖÖS.  NERVÖS. Nervös.
Jag är påväg in till stan nu. 16.00 kör vi igång. Då har jag 45 min på mig att sminka. HUJEDA. Funderar på att stanna kvar och kika på när dom andra i klassen sminkar också 🙂 Det beror lite på hur arg eller glad jag är över mitt resultat. Haha! Är jag arg lutar det åt att jag går in på ICA påvägen hem och köper 7 kg godis. Är jag glad, gör jag nog det också i och för sig. Hmm..

Kommentarer (1)
  • video magnifier

    You are looking for for Optelec ClearView 18.5 Inch wide screen LCD Color Auto Focus CCTV at cheaper price. Oh dear, It is a good place and trustable site. Let purchase Optelec ClearView 18.5 Inch vast screen LCD Color Auto Focus CCTV with us and check our best service now,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *