Överlevde.

Jag överlevde!
Jag känner inte för att köpa 7 kg godis av ilska och sorg, men inte heller av glädje. Andrea, modellen som jag hade, är så himla fin så det var svårt att misslyckas helt. Haha! Munnen blev halvperfekt istället för perfekt, men det blev mycket bättre än väntat. Det känns bra!  Jag längtar tills jag får se slutresultatet.

Makeupstudion får man alltså en fotografering i slutet av utbildningen som dom står för.
I studio med modell från agentur + två bilder till sin portfolio. Himla bra!

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *