Här är videoinlägget som jag spelade in för några dagar sedan. Jag har kämpat med att försöka får ljudet att inte vara efter, men det går inte. Så ungefär efter halva filmen kommer det se helknasigt ut. Haha! Men ni tyckte ändå att jag skulle lägga upp den, så hoppas ni gillar den!

Allt kommer alltså från Junkyard.se, mitt absolut favoritställe att internetshoppa ifrån!

 

[videofyme id=”686512″ width=”600″ height=”384″ class=”aligncenter”]

Kommentarer (1)
  • handheld magnifier

    We are proud presenting you Optelec ClearView 18.5 Inch wide screen LCD Color Auto Focus CCTV with excellent delivery, Good quality and believe that might be our prices competitive at the most affordable and reasonable price. We hope you will capitalize on Optelec ClearView 18.5 Inch lcd screen LCD Color Auto Focus CCTV low price offer. Please don’t hesitate to buy with us now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *