Som ni kanske minns så fick jag en himla fin klocka av Jonas när jag fyllde år. Jag tyckte att han också borde ha en awesome klocka, så det fick bli min födelsedagspresent till honom! Den är galet snygg och passar honom PERFEKT. Det tog ett tag och välja bara. Haha! Ville ju att han skulle gilla den och Klockkungarna.se, som den kommer ifrån, hade så sjukt många fina. Men tillslut blev det en Hugo boss-klocka 🙂

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Winter wonderland Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13
  • video magnifier

    Product Description : Designed for people with macular degeneration, diabetic retinopathy or any other low vision eye condition, the SmartView Synergy PI features a progressive camera that improves text in movement, providing a stable image without lag, distortion or flicker. The user can read faster and longer with ease and comfort. This new Synergy model has been optimized to display a brighter and smoother high-quality image for all types of materials: from reading a newspaper and viewing photographs, to checking the ingredients on packaged goods to reading mail. Read More >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *