Juletider.

Det märks att julen börjar närma sig på NK. Julpynt överallt, tjusiga rosetter, saffran, pepparkakor, julmusik, massa folk, juliga skyltfönster, folk springer omkring med himla många påsar proppfulla med julklappar och det ligger både glädje och stress i luften. Jag känner samma sak. Både stress och glädje över att få jobba juletider. Det är stressigt och massor att göra, men samtidigt är folk ändå gladare på något vis. Stämningen är hela annorlunda. Men tack och lov jobbar jag inte julafton detta år! Istället blir det min vanliga traditionella jul hemma i Hälsingland. Yeey. Sen, THAILAND. 

iphonebilder från idag.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • video magnifier

    Portable video magnifiers, sometimes called mini CCTVs, are pocket-sized electronic devices that can enlarge text and images, sometimes as much as 11 times, giving users instant reading access virtually anywhere. Like CCTVs, video magnifiers use cameras. Some models enable users to capture and save images with a single click

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *