L.Y.C.K.A

Jag var så lycklig när jag kom hem att jag helt glömde bort datorn! Haha. Idag hade vi slutprov på utbildningen igen. Denna gång, ”foto med rött filter i mjukt och platt ljus” HMMMMM. Låter helgalet!! Och det är det. Svårt och galet. Men när vi var färdiga och jag hörde ord som ”perfekt” ”jättebra symmetri” ”bra övergångar” osv osv från läraren så var det svårt att inte gråta. Haha! När man har kämpat med dom där jäkla skuggorna i MÅNADER nu utan att få till det så var lyckan obeskrivlig när man väl lyckades. På ett slutprov dessutom! Okej, jag grät inte. Men det kändes som att jag skulle göra det, för jag blev så himla lättad. Det kändes som att en del av min ångest och stress bara släppte! YEEY. DUBBEL YEEEY. Vi hade även slutprov i kvällsmakeup, vilket inte gick fullt lika bra, men det gick ganska bra i alla fall 🙂

Jag vill bara hoppa omkring i sängen och jubla! Det är ungefär det jag kommer göra också.

Kom också på att jag aldrig visade den där bilden som jag lovade! Den togs på min första praktik för tidningen Cosmopolitan för flera månader sedan, jag var ju fortfarande brunett till och med! Haha. Det är jag och Ako Rahim(känd från bland annat Gladiatorerna) som jag sminkade till ett repotage. KOLLA VILKEN SÖT KANINUNGE!!!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *