TÄVLING: VINN EN ORIBOO!!

Som ni alla kanske vet så fick jag och dom andra i KBP i uppdrag att designa vår alldeles egna Oriboo

Jag är himla nöjd med min söta panda men just nu heter den bara Keela, och jag skulle vilja att den får ett eget namn. Så jag tänkte ha en tävling där den som kommer på bästa namnet till min Oriboo vinner min coola panda!

För att vara med i tävlingen:
– Skriv en kommentar med ditt förslag till vad jag ska döpa min Oriboo till och din mailadress.
– Du fördubblar dina vinstchanser genom att gilla oriboo på Facebook. HÄR.


 


            

You might also like

Alexandra Nilsson - Dom glömde bort oss :( Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Sandra Lindahl - Min helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *