TÄVLING: VINN EN ORIBOO!!

Som ni alla kanske vet så fick jag och dom andra i KBP i uppdrag att designa vår alldeles egna Oriboo

Jag är himla nöjd med min söta panda men just nu heter den bara Keela, och jag skulle vilja att den får ett eget namn. Så jag tänkte ha en tävling där den som kommer på bästa namnet till min Oriboo vinner min coola panda!

För att vara med i tävlingen:
– Skriv en kommentar med ditt förslag till vad jag ska döpa min Oriboo till och din mailadress.
– Du fördubblar dina vinstchanser genom att gilla oriboo på Facebook. HÄR.


 


            

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Caroline Roxy - Contact Hedda Dibinger - new week Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *