VÄSTAR.

Jag älskar västar! Det är så himla fint och gör vilken enkel outfit som helst mycket snyggare. Därför är jag en flitig västanvändare! Jag har en grå, en svart och en vit. Den gråa är från BikBok och den vita från Gina Tricot, men tyvärr finns ingen av dom kvar där. Min svarta är från märket Urban Classics( Storlek XXL ) och finns på Junkyard.se. Där finns  även en grå väst. YEEY!!!! Så är det västar ni vill åt?! Då hittar ni dom på Junkyard 🙂

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Tredje gången gillt för frillan Caroline Roxy - Winter feelings Paulina Danielsson - MEXIKANSKT Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Wanties!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *