LUCKA 1!

För att delta:
– Skriv i en kommentar varför just du ska vinna!

+poäng:
– Gilla Femi Pleasure på Facebook.

Tävlingen avslutas redan IKVÄLL.
Lycka till <3.

Kommentarer (1)
  • Ronia

    jag har gillat sidan på facebook och varför jag ska vinna den är för att jag älskar din blogg jag går in på den varje dag minst 50 gånger för se ifall du uppdaterat något lite nytt och för att jag har aldrig vunnit något på din blogg fast jag försökt =( Jag önska att jag skulle vinna den det skulle bli som om jag hade fått ett kilo guld! Och jag vill att du vet att jag följt din blogg från första början och om min mamma fick reda på att jag vunnit hade hon blivit lättad hahaha jag har tjatat skiit mycket att få vinna något från din blogg! Älskar allt med din blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *