Julmys.

HEY YOU.
Jag älskar mina mornar nu. Jag går upp, sätter på mig myskläder, gör frukost och kikar på senaste avsnittet av julkalendern på SVTplay. Hur mysigt som helst! Igår kunde jag inte hålla mig, så efter att jag satt upp stjärnor och ljusstakar i alla fönster så klädde jag granen också.  Hihi! Busigt. Men jag tänkte såhär, att vi åker ju faktiskt till Ljusdal över julen, sen åker vi till Thailand den 26/12, så vi kommer ju missa att ha julgranen några veckor efter jul, så vi kan lika gärna ha den några veckor innan! Typ. Dock har jag inte köpt en enda julklapp än, så det är himla tomt under granen. Haha!

Jag är inte helt frisk, men idag mår jag lite bättre. Jag behövde en kika-på-film-hela-dagen-i-soffan-dag som jag hade igår. Kanske blir det en sån idag också! Skulle vilja ta mig tid till att spela lite sims…


Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • video magnifiers

    Holiday >> New Year Day : Martin Luther King Day : Presidents Day : Memorial Day : Independence Day : Labor Day: Columbus Day : Veterans Day : Thanksgiving Day : Christmas Day : federal employees extra day off for Christmas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *