Lucka 4: Penna från WACOM.

Nu har ni chansen att vinna en helgrym penna från Wacom. Jag har en själv som jag använder när jag bland annat ritar eller spelar spel på telefonen. Den är hur fin och bra som helst! + Att den går att fästa i hörlursuttaget, så jag slipper tappa bort den(vilket jag gör med allt annat jag äger…) Haha. Jag har TVÅ stycken, så idag är det två av er som vinner 🙂 HÄR finns en liten film om pennan.

Skriv i en kommentar varför just du ska vinna!

+poäng
– Skriv om tävlingen på din blogg, facebook eller instagram. 
Tävlingen avslutas redan ikväll. LYCKA TILL.

Vinnaren av ett budskapssmycke från Dropsoflight.se blev: http://ekristensens.blogg.se
GRATTIS! Maila mig på [email protected]/* */

Kommentarer (1)
  • Emilia

    ”Rit”penna var det ja… Okej, har länge haft frysproblem med mina händer, förra året när jag var på min första skidsemester förfrös jag dom helt. så hårt att när man kom inte i värmen igen gjorde det så ont att jag börja gråta.. Sen dess har det lixom varit även på sommaren, inte bara på vintern som jag är kall om mina händer. I skolan, hemma, och framför allt utomhus på vintern. Mina händer blir av det helt vita och frasiga av att dom är torra och blårödalila. och när man trycker på huden på fingrarna blir det såna där typ gula fläckar. en penna underlättar ju vintern då man inte behöver ta av sig vantarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *