Lucka 6: Stickerapp!

Ni vet dom där coola Keela-klistermärkena som jag har?! Dom kommer från Stickerapp.se! Och nu har ni chansen att vinna egendesignade stickers eller så kan ni välja grymma klistermärken från deras mallar. AWESOME.

– Motivera i en kommentar varför just du ska vinna.

+poäng
– Skriv om tävlingen på din blogg, facebook, instagram eller annan sida.
Tävlingen avslutas redan ikväll. LYCKA TILL!

Vinnaren av ett presentkort på 200:- från Amakli.se blev: http://quad.blogg.se/ 
GRATTIS. Maila mig på [email protected]/* */

Kommentarer (1)
  • outlet

    Most websites typically copy other information sites or web sites of newspapers and journals. Subscribe to this blog site here I like that youll find original content that you could hardly uncover elsewhere. Luckily, youll find even now these types of websites, make sure you go on! I can no longer see the mainstream media. It really is there so much garbage published, I bear it no far more soon. A genuinely pleasant website, regards.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *