BRA DAG.

ÅH, vilken lycka!
Jag älskar att jag har så fina läsare som ställer upp för mig. Trots mitt mail sent igårkväll så ställde Noelle upp på att bli sminkad redan klockan 9 imorse. FINA NOELLE!!! Tusen miljarder tack. Det räddade verkligen, ja faktiskt, min utbildning. Lektioner med modellkrav är ett måste, och utan modell blir man inte godkänd i kursen. Det kan låta hårt, men det är väldigt viktigt att kunna sminka alla sorters etniciteter så jag tycker att det är bra att vi verkligen måste ha modeller så att vi lär oss ordentligt 🙂

Ni hittar Noelle på hennes instagram : Noooellie
Kanske vill ni fråga henne om jag var lika läskig i verkligheten som jag verkar på bloggen? eehehehehe. 

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *