Eivy!


Varje dag så har en sida som heter Members.com massa extrapriser på olika saker. Ofta har dom jättebilliga skor från t ex Nelly(jag har för mig att jag har tipsat om det förut?). I alla fall så har dom idag massor med rabatt på märket EIVY! Det är ju ett utav mina favoritmärken och jag varje gång jag har på mig något plagg från Eivy så undrar ni vart det kommer ifrån ju! Därför tycker jag att det här erbjudandet är himla bra. T ex  Tshirten kostar  149:- istället för 299:-, klänningen kostar bara 95:-!!!!! Istället för 799:- Helt sjukt. IN OCH FYNDA.

Problemet är dock att man måste ansöka om medlemskap, vilket kan ta några dagar…. OM ni skulle vilja bli medlem och börja shoppa direkt så kan jag bjuda in er! YEEY. Allt ni behöver göra då är att lämna er mailadress i en kommentar så kommer inbjudan att skickas till er mail direkt 🙂 Bra va? Så lämna er mailadress vettja!

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • brand

    This is informative article. Thank you very much for the great information provided! I was looking for this article for a long time, but I wasn’t able to find a reliable website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *