Bra kväll.

HEY FINA.
Ikväll har jag ätit himla god mat, tränat och precis duschat. Bra kväll! Nu ska jag krypa ner i soffan framför Solsidan och sen sova tidigt. Imorgon ska jag till Makeupstudion redan på morgonen, så jag vill vara pigg och glad! Imorgon är näst sista dagen på utbildningen. Helt galet!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - LA bound Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Paulina Danielsson - Animal rescue center. Paulina Danielsson - Nyktert år.
  • amanda persson

    Howdy just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly.
    I’m not sure why but I think its a lining issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *