Moda.

YUHUUU!
Jag har sprungit omkring på stan och letat julklappar i flera timmar, men inte hittat EN ENDA. Haha! Det är inte min starka sida direkt. Jag måste alltid gå flera gånger innan jag kan bestämma mig för vad jag ska köpa… Himla jobbigt! Nu sitter jag på Moda, dricker cola och försöker svara på lite mail. Det kommer så sjukt många att jag omöjligt kan svara på alla tyvärr, men jag läser alla i alla fall 🙂

Snart jag ska bege mig mot Makeupstudion för andra gången idag. Näst sista lektionen. BUHU, vad jag kommer sakna dom när det är slut.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Sandra Lindahl - Älskade River Island Caroline Roxy - Rockstar Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *