Sista dagen…

Åh. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Gråta av lättnad men också av sorg, eller skratta av lättnad eller sorg. Jag tror jag gråter några glädjetårar över att faktiskt ha lyckats. Jag klarade det ju. Jag fick mitt diplom, så nu är jag Make Up Artist!

Allt tack vare Makeupstudion. Bästa Makeupstudion i hela vida världen. Kunde inte hittat en bättre utbildning.
Bästa lärarna, bästa stället, bästa praktikerna, bästa sminket(märket Färg!), bästa ALLT helt enkelt.

Men jag kan garantera er att det här inte är det sista ni ser från min utbildning på bloggen.
Det kommer komma upp massa sminktutorials och annat skoj 🙂 YEEY.

Kommentarer (1)
  • handheld magnifier

    Product criteria : The latest innovation in Video magnifying Technology. ClearView 18.5 Inch Flat Wide Screen Panel Video Magnifier System magnifies anything placed directly under it from 2X to 50X times its original size, Always remaining in perfect focus. It also features a specially designed exceptionally high-caliber monitor and lighting design, For optimal visual growth. also, The overall system can be controlled with a single button, And designed to meet your exact needs. Too much lbs, 57 kilos. Two Year providers Warranty. #100717 find out more,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *