Lucka 12: RAPUNZELOFSWEDEN.

Som ni kanske vet så har jag löshår från Rapunzelofsweden i mitt hår och kunde inte vara mer nöjd! Bästa håret. Därför är det en ära att få tävla ut löshår därifrån tycker jag 🙂 YEEY. Dessutom använder jag deras hårvårdsprodukter också, och dom är AWESOME.

– Motivera i en kommentar varför just du ska vinna!

+poäng.
– Gilla Rapunzelofsweden på Facebook.
– Skriv om tävlingen på din blogg, facebook, instagram eller annan sida.
Tävlingen avslutas redan ikväll! Lycka till.

Vinnaren av ett presentkort på 350:- från Coolstuff.se blev: http://kajsha.blogg.se/
GRATTIS!! Maila mig på [email protected]/* */

OBS! Till alla er som har mailat mig angående era vinster. Jag har inte hunnit svara på alla ännu, men jag vet att ni har mailat. På FREDAG är jag ledig och kommer då sätta mig och gå igenom alla vinster och skicka allt som ska skickas osv. 🙂 Tack för tålamodet!

Kommentarer (1)
  • Bianca

    hejsan! kanske du inte läser detta men man får hoppas. Jag har alltid haft problem med mitt hår. det har ALLTID varit ett jätte stort komplex! jag känner mig osäker och ful! jag får mycket komentarer om att jag jar aett fågelbo på huvudet! jag har rakt hår men väldigt kort och JÄTTE TUNT!det skulle betyda så sjukt mycket! hela mitt liv har jag alltid haft det så! Något mjag måste lära mig lev amed ! men en hårförlänging skulle öka självförtroendet så himla mycket!
    jag går i 7:an och det skulle somsagt vara en stor sak för mig! alla har sina drömmar och detta är min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *