Packningskaos.

YUHU FINA NI!
Nu har jag precis kommit hem igen efter en sjukt lång, men mysig dag med packet och grymma läsare. Jag klev upp redan 05.30 imorse och åkte in till stan och åt frukost med Caty och Johanna, sen åkte vi till Vårberg och började packa upp alla kläder. Då dök Moa också upp. Jag tror inte ni fattar hur mycket kläder och prylar vid bar omkring på! Det ser mycket mindre ut på bilden än vad det verkligen var. Haha!

Grym dag. Det är så himla kul att träffa er allihopa!
Maila gärna bilderna vi tog tillsammans idag till [email protected]/* */

Fler bilder kommer upp senare eller imorgon 🙂

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Winter wonderland Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *