Bilder från bloppisen.

YEEY, bilder från igår! Det är svårt att komma ihåg att ta bilder när man har fullt upp med annat, så det blir aldrig att man tar så jättemånga. Haha! Tack till alla som kom och tack för alla fina ord. Ni är bäst!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • MOA

    Hur får du dina bilder så sjukligt snyggt färgglada? Vad heter ‘inställningen’ i PhotoShop som gör dem så färgsprakande och glada? Eller är det kameran du har som gör bilderna så fina? Vad har du för objektiv? Någon speciell inställning på kameran?
    Det skulle vara oerhört snällt om du kunde göra en kort video och visa hur du oftast redigerar. Typ hur du färgstärker, hur du får vintagekänsla på bilderna, hur du suddar kanterna och lägger till allt skimmer ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *