Lucka 17, chillawear.

– Motivera i en kommentar varför just du ska vinna valfri hoodie/chilla från chillawear.se

+poäng:
– Skriv om tävlingen på din blogg, facebook, instagram eller annan sida.
Tävlingen avslutas redan ikväll!


Vinnaren som får designa ett eget iphoneskal från Caseapp.se blev: http://blessedwithnotes.blogg.se/
GRATTIS. Maila mig på [email protected]/* */

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - Tom ford glasses Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond
  • Lisa Nilsson

    Jag vill Vinna en jumpsuit fast inte till mig själv utan till min bror. Han har alltid velat ha en så tänkte göra en osjälvisk gärning och ge honom den i julklapp ifall jag vann. Det hade gjort både mig och han väldigt glad. Det där därför jag vill vinna. För att få den perfekta klappen till min kära bror <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *