Lucka 18, FOKIWA.

ÅÅH, BRA TÄVLING!!! Söta Foki sponsrar med en jumpsuit(direktlänk!) från hennes grymma FOKIWA
– Motivera bara i en kommentar varför just du ska vinna!

+poäng:
– Skriv om tävlingen på din blogg, facebook, instagram eller annan sida.
Tävlingen avslutas redan ikväll! Lycka till.

Vinnaren av en valfri Chilla/hoodie från Chillawear.se blev: CAROLINE! ( såg att det var flera caroline med, men den som vann var den som skrev om att tvätta händerna i kommentaren. HEheheheeheh. ) GRATTIS! Maila mig på [email protected]/* */

Kommentarer (1)
  • Hanna

    Åh jag vill vinna för den verkar jättemysig och jag älskar din och fokis blogg och ja och ja och blablabla.Jag vet inte varför jag skulle vinna för alla har väl bättre anledningar men om jag vinner kommer jag bli glad och då kommer jag må bra på julafton, även fast min mormor gick bort för några år sedan på julafton…HAHA F i svenska, här kommer jag !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *