Nytt namn.

MORNIN’
Vet ni vad? Jag har varit himla irriterad i över ett år nu på att någon annan hette ”keela” på instagram. Därför har jag hetat ”Keelaas”. Tills igår, då jag gick in på ”Keela” och insåg att den personen hette Michaela också. Nilsson till och med. Kom sedan på att, hmmmm, kanske är det här kontot mitt? EHEHEHEHE. Så jag provade logga in, och well, det gick. Alltså var det jag själv som hade keela-namnet på instagram, jag hade bara glömt att jag redan skapat en instagramsida när jag skapade min andra. HAHA. Fail. Så jag gick in, raderade min gamla och bytte namn på min nuvarande 🙂 YEEY. Så nu heter jag inte längre keelaas, utan bara Keela. Så ni hittar mig inte om ni söker på Keelaas, så ni vet 🙂

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *