Madlady.

Igårkväll när jag kom hem från jobbet så låg det ett efterlängtat paket i brevlådan. Från Madlady.se! Dock var jag så trött efter den långa dagen, så jag hann knappt öppna paketet förrän jag var tvungen att gå och lägga mig.. Imorse vaknade jag upp… Gissa hur? Sjuk. Jättesjuk igen. ÅÅÅH. Är så himla trött på det här. Förut var jag verkligen ALDRIG sjuk. Nu blir jag aldrig frisk. Jag var ändå på jobbet 07.00, men det höll inte längre än till 11.00. Sen har jag sovit sedan jag kom hem. Tänkte gå och lägga mig igen, ville bara visa upp mina nya  snygga plagg innan jag gjorde det.

Ni kommer att få se dom i olika outfits när jag blir piggare såklart! Förresten så är sista dagen att beställa från Madlady och få leverans innan jul imorgon, så skynda er. PUSS.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *