Rapunzel.

YUHU!!!
Jag är fortfarande halvsjuk, näsan rinner och halsen gör himla ont, men jag sov säkert middag i sammanlagt 7 timmar igår! Haha. Så jag är piggare idag i alla fall. Och betydligt gladare eftersom mitt hår ÄR SÅ GALET FINT!!!! Jag var hos bästa Rapunzel of Sweden‘s salong imorse innan jobbet. Det var några månader sedan jag satte i mitt löshår nu, så det var dags att byta ut några slingor. Och resultatet blev, om möjligt, BÄTTRE än innan. Dom tog ut några av dom mörkaste slingorna och satte i några ljusa. Nu har jag värsta drömhåret!

You might also like

Caroline Roxy - Aurora Paulina Danielsson - Glow! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Puppy training 1.0 Josephine Qvist - ÖNSKELISTAN JUST NU Sponsored - Like a Halloween Quueen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *