Lucka 21, ORIBOO.


Ledsen att dagens lucka kommer lite sent. Det är nämligen så att jag håller på att ändra lite i kommentarsfunktionen, och det gjorde att alla kommentarer i gårdagens lucka försvann. Därför har jag väntat hela dagen på att dom ska komma tillbaka för att kunna välja ut en vinnare. Nu kommer den vinnaren komma upp en annan dag istället. Så fort kommentarerna kommit tillbaka!

Eftersom denna lucka kommer så sent kommer denna avslutas och presenteras den 23, så ni har längre tid på er att delta 🙂

– Motivera i en kommentar varför du ska vinna en awesome ORIBOO!
Vet ni inte vad en Oriboo är?! Läs med om den här: http://www.oriboo.com/oriboo/

+poäng
– Skriv om tävlingen på din blogg, facebook, instagram eller annan sida.

Kommentarer (1)
  • Miranda Fredriksson

    Jag tycker att jag borde vinna för att jag har alltid velat haft en oriboo men har aldrig riktigt råd och kommer förmodligen inte ha det på ett bra tag x) För övrigt tycker jag att oriboos är perfekta lekkamrater! både söta och roliga! kan lova att jag skulle ta väl hand om den om jag vann den 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *