Lucka 23, Makeupfabriken.


Nu har ni chansen att vinna två av mina favoritprodukter och min absoluta favoritpensel från min utbildning på Makeupstudion!

Covermakeup:
En grym produkt som jag använder dagligen. Den läggs på allra först kring ögon för att få bort mörka ringa och på röda problem.
Orange: Läggs för att neutralisera/få bort blått
Gult: Läggs för att neutralisera/få bort lila
Grönt: Läggs för att neutralisera/få bort rött
Använd de olika färgerna där det behövs för att få en jämn hudton. Pudra sedan och lägg på foundation om det behövs 🙂

Cake Eyeliner:
Skrapa gärna av färg från eyelinern till en kakelplatta(det är mest hygieniskt!)  Blöt upp den med vatten och använd den sneskurna penseln för att applicera en eyeliner som GARANTERAT håller hela dagen. Men den är absolut inte svår att tvätta bort 🙂

Med denna eyeliner och pensel kan du också lägga något som har blivit en favorit för mig, nämligen fransmarkering. Det gör jag numera dagligen på mig själv och läggs för att förtäta övre fransarna. Det blir HUR FINT SOM HELST och en enorm skillnad. Jag ska försöka sätta ihop ett videoinlägg där jag förklara hur man lägger den.

Här ser du skillnaden:

Sneskuren pensel:
Såhär skriver Makeupfabriken om den här penseln(Och jag håller verkligen med. Det är min favoritpensel!):
”Vår bästa pensel! Fuktad använder du den till att teckna ögonbryn, fästa en fransmarkering och torr skuggar du tätt runt ögonen, alldeles invid fransarna. En ”must have” för varje sminkintresserad person!”

Regler:
– Allt du behöver göra är att motivera i en kommentar varför just du ska vinna dom här produkterna från Makeupfabriken.se

+poäng
– Skriv om tävlingen på din blogg, facebook, instagram eller annan sida.

Kommentarer (1)
  • Fanny

    Skulle du vara intresserad av att vinna en sminkbox eller ett nagellack, läppglans och läppstift helt gratis? Isåfall, gå in på länken här nere för att få reda på mer om spelreglerna 🙂 Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *