Palett.

Jag blev så himla lycklig när jag gick in på Makeupfabrikens hemsida och skulle låna lite bilder till tävlingsinlägget imorse. Dom har nämligen en palett som jag har velat ha sen jag provade den första gången på rea!! Jag har bloggat om den förut eftersom den är så bra. Det är en palett med massa olika skimmerskuggor i. Den är FANTASTISK. Speciellt om man blöter upp skuggorna innan man använder dom 🙂

Så är ni ute efter en grym ögonskuggspalett, så passa på nu! JAG SKA KÖPA SÅKLART. 

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Business Alexandra
  • Jenny

    Paletterna finns även billigare på kosmetikan.se Att makeup fabriken har tagit 825 för den förut är tamefan skandal. Man kan ju köpa exakt såna där på tradera och ebay för typ max 150 spänn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *