Mornin'

God morgon världens bästa läsare!
Hade ni en mysig jul? Det hade jag. Jag fick världens finaste ljusstake av mamma som jag velat ha så himla länge! + massa annat smått och gott. Jag och Jonas är redan ute på vägarna igen och påväg hem till Vallentuna. Vi måste städa, packa, tvätta och massa annat tills imorgon. DÅ ÅKER VI TILL THAILAND!!!!

Instagrambild från igår. Med julgranen i bakgrunden!
Jag nådde förresten 40.000 followers dagen innan julafton. GALET. Följ mig du med, jag heter Keela på instagram.

Hörs när vi kommer tillbaka till Vallentuna.
PUSS.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Sandra Lindahl - Älskade River Island Caroline Roxy - Rockstar Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *