Mornin'

God morgon världens bästa läsare!
Hade ni en mysig jul? Det hade jag. Jag fick världens finaste ljusstake av mamma som jag velat ha så himla länge! + massa annat smått och gott. Jag och Jonas är redan ute på vägarna igen och påväg hem till Vallentuna. Vi måste städa, packa, tvätta och massa annat tills imorgon. DÅ ÅKER VI TILL THAILAND!!!!

Instagrambild från igår. Med julgranen i bakgrunden!
Jag nådde förresten 40.000 followers dagen innan julafton. GALET. Följ mig du med, jag heter Keela på instagram.

Hörs när vi kommer tillbaka till Vallentuna.
PUSS.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Caroline Roxy - Destination unknown Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *