På arlanda.

YUHUU!!
Lång dag och kaos då min telefon beslutade sig för att sluta fungera. Haha! Med det löste sig och vi sitter nu och dricker trocadero, äter bästa godiset och väntar på att få borda planet.

En sak jag inte förstår är hur vissa orkar flyga i typ kavaj, tajta jeans, slips osv osv..?! Hur orkar man sitta i 12 timmar i jeans?! Sjukt oskönt. Hahah. Jag flyger alltid i min största tshirt och mina allra mysigaste byxor. + att jag alltid har min kudde med mig. Så mysigt som möjligt ska det vara! Vad flyger ni i för kläder?

HÖRS NÄR JAG KOMMER FRAM. THAILAND THAILAND THAILAND!

Kommentarer (1)
  • micaela och isabelle

    heej! vi är två tjejer som älskar din blogg! vi undrar hur du fixar dina bilder, du kanske har sagt de föru med hittar inte någo sånnt inlägg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *