Framme.

JAG LEVER & MÅR BRA. YEEY!
Flygresan gick rätt bra, trots förseningen. Vi kom iväg ungefär 1,5 timme senare än tänkt, så det var inte hela världen. Dock så är jag sjukt trött. Jag brukar kunna sova helt OK på plan, speciellt när vi har extra benutrymme som vi hade bokat nu, men inte det här gången. Därför ska jag ta en powernap nu innan det är dags för middag! Klockan är nämligen närmare 18.00 här.

Internet är förresten väldigt dyrt, så vi får se hur jag löser det här. Måste sova på saken, för nu är jag för trött för att tänka. Haha! Men jag bloggar så fort jag kan igen 🙂

SOL & VÄRME, JAG ÄR LYCKLIG.

You might also like

Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *