Heja thailand.

Efter min powernap blev det Jonas tur att sova. Så för att inte riskera en känga i huvudet för att jag börjar blixtra med kameran när han sover så får det bli trötta webcambilder! Jag lekte att jag hade snabel. Jag känner mig piggare nu, men det känns också som att den första dagen i Thailand bjuder på lite urinvägsinfektion. Man tackar! Hoppas att det går över, för jag kan direkt inte njuta av semester från toaletten. Ehehehe.

Nääääe, jag har trotsat den och kastat på mig lite smink i hopp om att sminka bort flygresan och 0 timmars sömn.
Nu blir det middag! (Klockan är alltid 6 timmar senare än hemma här! )

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Favoriter i orange Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Paulina Danielsson - Välkommen till familjen! Paulina Danielsson - Tatto inspo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *