poolhäng.

HEY FINA!
Vet ni hur bra jag har det?!
Jag somnade tidigt igårkväll, sov sissådär, men klev upp redan 6 imorse och åt världens största frukost. Sedan gick jag och Jonas till gymmet, och efter det åt jag en till gigantisk frukost. Efter andra frukosten gick vi upp och bytte om till badkläder, sen låg vi vid poolen hela dagen. BRA DAG. Måste jobba lite på brännan dock… Jag är ungefär genomskinlig. Haha!

Nu är det dags för middag här 🙂
Vi hörs sen!

You might also like

Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - AP Academy Paulina Danielsson - Animal rescue center.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *