Det bästa jag ätit.

VILKEN LYCKA. Igårkväll var jag himla hungrig på hemvägen. Då gick vi förbi ett pannkaksstånd och Jonas sa, ”prova en sån här, jag lovar att du kommer älska det”, ungefär. Jag tänkte att tjaa, jag älskar ju pannkakor så varför inte?! Den kostade bara runt 12:-, så gillade jag den inte var det inte hela världen. OCH ÅÅÅÅH. Jag tog en tugga, och visste direkt att ja, det var fasiken det bästa jag har ätit. Pannkaka x 10248902. Dom är så frasiga och varma, frasiga, och FRASIGA och NOMNONNOM. Jag drömde om dom inatt till och med, den korta lilla stunden jag sov. Haha! Fina pannkaksdrömmar. Igår tog jag nutella på och idag uppgraderade jag till nutella och vanilj. Det finns massor med smaker! Hujeda. Hur ska jag kunna låta bli att äta sånna varje dag nu då?! En till frukost, en till lunch, en till middag och sen några till mellanmål också.. Det är väl lagom?

PANNKAKA <3.
Och hörrni, starta nu ingen pannkaksdiskussion bland mina kommentarer som ni gjort tidigare är ni snälla 🙂 Pannkakor är stora och plättar är små, end of discussion.

Nu är klockan snart midnatt här, så det är dags att försöka sova.
PUSS.

Kommentarer (1)
  • Josefine

    Fläskpannkaka heter det i ugnen, pannkaka heter det på stekjärnet, plätta heter det också på stekjärnet fast då gör man dem mindre. PUNKT SLUT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *