Lunch.

Jag har haft en helt awesome dag idag igen! WOOOHO.
Jag hade svårt att sova inatt också dock… Men som tur var har vi en filmkanal på tvn och dom visade alla pirates of the caribbean hela natten, så jag hade bra filmer att kika på i alla fall! Vi började med att träna imorse, sedan låg vi vid stranden fram tills lunch. Sedan dess har vi hängt vid poolen! Jag har druckit massa fruktshakes och cola. NOMNOM. Jag och Jonas unnade oss även massage idag. Och eftersom det är så billigt här nere så kommer vi nog att unna oss några fler! Haha.

Nu ska jag göra mig i ordning. Vi ska till ett köpcenter i Patong ikväll!
PUSS.

You might also like

Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - GARDEROB RESULTAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *