fisk.

Hey!
Imorse när vi vaknade så regnade det. Därför tog vi sovmorgon, åt en sen frukost och spenderade lite tid på gymmet. Efter det gick vi iväg till ett massageställe. Det kändes som en bra dag för sånt eftersom det regnade! + att vi har alla gått förbi dom här fiskarna varje dag och sagt att vi måste prova. HUJEDA!! Det var bland det värsta jag har gjort. Fattar inte alls hur det kan vara så populärt! HAHA. Jag både skrek, grät och skrattade samtidigt under hela tiden. Sjukt obehaglig känsla. Och bara känslan av att veta att massa fiskar käkar på mina fötter gjorde det ännu värre. Haha! Inget för mig helt enkelt. Efter det fick dom andra massage och jag fick både manikyr och pedikyr. Det var lite mera min grej!

Någon annan som provat detta? Vad tyckte ni?!


Kommentarer (1)
  • Mikaela

    haha,om man badar i havet om bara står still så behöver man inte pröva på ett fisk-spa utan då har man fisk-sapet i vattnet liksom 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *