manikyr & pedikyr.

Yuhu!
Som jag skrev tidigare så blev det en ta-hand-om-mig-själv-dag idag eftersom det var rätt dåligt väder. Älskar att det är så billigt här! Vore ju awesome om det var så hemma också, för då skulle jag unna mig sånt här oftare. Fast då kanske det inte skulle bli lika kul längre? Jag fick både manikyr, pedikyr och fisk-spagrejen för runt 130:-, och då gick jag säkert inte ens till det billigaste stället. En timmes massage igår kostade 100:- Galet!

Nu är klockan mycket igen och jag hoppas på bättre sömn och bättre väder imorgon.
PUSS.

You might also like

Paulina Danielsson - AH CLINIC Sandra Lindahl - WANTIES Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *