manikyr & pedikyr.

Yuhu!
Som jag skrev tidigare så blev det en ta-hand-om-mig-själv-dag idag eftersom det var rätt dåligt väder. Älskar att det är så billigt här! Vore ju awesome om det var så hemma också, för då skulle jag unna mig sånt här oftare. Fast då kanske det inte skulle bli lika kul längre? Jag fick både manikyr, pedikyr och fisk-spagrejen för runt 130:-, och då gick jag säkert inte ens till det billigaste stället. En timmes massage igår kostade 100:- Galet!

Nu är klockan mycket igen och jag hoppas på bättre sömn och bättre väder imorgon.
PUSS.

You might also like

Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Alexandra Nilsson - Framme i Båstad Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Alexandra Nilsson - Red dress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *