GOTT NYTT ÅR.

GOTT NYTT ÅR!!!!!!
Hemma har ni några timmar kvar,  men själv är jag inne på min tredje timme på år 2013. Klockan är närmare tre på natten här och jag är himla trött. Sov så gott alla och hoppas erat 2013 kommer bli lika AWESOME som mitt.

Vi stod på Karon Beach på tolvslaget. Helt galet. Så mycket fyrverkerier, lucky balloons och bra stämning har jag aldrig sett. Kortet blev fullt i kameran direkt och jag var helt tagen av hur mäktig det var, så det blev inte så många bilder. Haha!

Hur börjar ni ert nya år?


Jag har inte färgat håret, blixten slog bara lite knasigt på bilden. Det är ju så himla mörkt här på kvällarna!

You might also like

Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *