Mål 2013.

Jag ska varken specifikt träna mer eller äta mindre det här året. Vet ni vad jag ska göra? Jag ska bli sjukt mycket bättre på att boosta och peppa mig själv. Jobba på min självkänsla och mitt självförtroende. ”Dagens boost” är inte bara till för att boosta er, den är även till för att boosta mig själv och få mig att insé att jag duger bra som jag är! Jag måste bara lära mig att förstå det på något vis.

Jag har precis lika mycket komplex, har lika många brister som alla andra och har orsaker till att må dåligt. Jag har ingen superduperplatt mage, för godis och glass är alldeles för gott och jag har en hel del extra kilon på min rumpa osv. Men så är det bara! Så länge jag inte är ohälsosam eller mår dåligt kan det ju inte finnas något negativt med det?! Det är så oviktigt egentligen. Det finns mycket jag inte gillar med mig själv, men jag måste bli bättre på att fokusera på det jag faktiskt gillar och på så vis förstå att ingen behöver vara perfekt och att ingen är perfekt. Alla är vi unika och alla ser olika ut! Varför skulle man vilja vara någon annan än sig själv, egentligen?! Att vara sig själv är ju awesome.

SLUT PÅ DETTA STRUNT. JAG VÄLKOMNAR 2013 MED ATT SÄGA: FAN VAD GRYM JAG ÄR. OCH FAN VAD GRYMMA NI ÄR.  

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *