Patong.

YUHU!
Dagarna här är ungefär likadana, men jag älskar det! Ni kanske inte tycker att det är så kul att läsa om dock. Haha! Nej, men vi kommer åka på lite mer utflykter och sånt nästa vecka. Nu vill vi bara ta det lugnt, äta gott och bada! Jag har gått emellan pool och solstol hela dagen. Jag fastnade i en bok och när jag väl gör det så slutar inte jag läsa förrän den är slut.. Haha.

Häromkvällen var vi i Patong(ungefär 15 min från Karon där vi bor. ). Jag gillar Patong, dock är det alldeles för mycket liv för att jag skulle vilja stanna där länge. Kaos överallt! Sjukt mycket folk. Vi var bara där någon timme och kikade lite i affärer och klämde oss emellan folk. Bilderna är därifrån 🙂

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *