Sol.

Ledsen för dåligt bloggande igår. Det hände en liten olycka med en i vårt sällskap, så ingen av oss var speciellt glada och pigga igårkväll. Men nu är det en ny och solig dag och alla mår bra. Jag har också läst alla fina kommentarer i mitt inlägg igår. TACK snälla! Jag hade lite ångest över att jag la upp bilden faktiskt, men när jag läste era fina ord kändes det mycket bättre. Heja er!

Nu sitter jag på balkongen och dricker cola och äter kakor. Jonas kom precis upp från poolen och vi ska sätta oss och spela kort en sväng innan vi gör oss redo för kvällen! Hoppas ni har det bra där hemma!


You might also like

Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *