Sol.

Ledsen för dåligt bloggande igår. Det hände en liten olycka med en i vårt sällskap, så ingen av oss var speciellt glada och pigga igårkväll. Men nu är det en ny och solig dag och alla mår bra. Jag har också läst alla fina kommentarer i mitt inlägg igår. TACK snälla! Jag hade lite ångest över att jag la upp bilden faktiskt, men när jag läste era fina ord kändes det mycket bättre. Heja er!

Nu sitter jag på balkongen och dricker cola och äter kakor. Jonas kom precis upp från poolen och vi ska sätta oss och spela kort en sväng innan vi gör oss redo för kvällen! Hoppas ni har det bra där hemma!


You might also like

Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Älskar färg! Sandra Lindahl - 25-års dagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *