Lunch.

GOD MORGON!
Här är det eftermiddag och jag och Jonas har hängt på köpcenter i Patong hela dagen. Det var mysigt att strosa omkring i olika affärer och kika på söta saker. Det finns så himla mycket fina, söta och framförallt ROSA saker här. Perfekta stället att shoppa för mig. Dock tänkte vi åka på marknad till helgen, så jag vill inte shoppa upp alla mina pengar innan det. Haha! Det blev awesome lunch på Pizza Hut och nu är jag redo att sova middag. Det här landet gör mig trött!

You might also like

BYGISELA - PUT A HAT ON IT Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *