NOMNOM.

Jag lämnade inte himlen tomhänt idag, trots att jag ville ha massor med fler saker. Jag kunde liksom inte bestämma mig för vad eftersom jag ville ha allt.. Men denna kunde jag inte motstå! Jag har letat efter en sån här necessär himla länge nämligen 🙂 Men jag kommer absolut gå tillbaka till den här affären innan jag åker hem. FIN VA?!

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS
  • Jennifer

    snäll keela, kan du svara på den här kommentaren. Vilka penslar använder du när du gör såna ”stjärnor” i dina bilder? Tycker det är himla fint! ^^http://diinjennifer.blogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *