NOMNOM.

Jag lämnade inte himlen tomhänt idag, trots att jag ville ha massor med fler saker. Jag kunde liksom inte bestämma mig för vad eftersom jag ville ha allt.. Men denna kunde jag inte motstå! Jag har letat efter en sån här necessär himla länge nämligen 🙂 Men jag kommer absolut gå tillbaka till den här affären innan jag åker hem. FIN VA?!

You might also like

Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - SLAY YOUR NEGATIVE MIND Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Forma Vita!
  • Jennifer

    snäll keela, kan du svara på den här kommentaren. Vilka penslar använder du när du gör såna ”stjärnor” i dina bilder? Tycker det är himla fint! ^^http://diinjennifer.blogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *