NOMNOM.

Jag lämnade inte himlen tomhänt idag, trots att jag ville ha massor med fler saker. Jag kunde liksom inte bestämma mig för vad eftersom jag ville ha allt.. Men denna kunde jag inte motstå! Jag har letat efter en sån här necessär himla länge nämligen 🙂 Men jag kommer absolut gå tillbaka till den här affären innan jag åker hem. FIN VA?!

You might also like

Sandra Lindahl - Nya naglar och varigt sår (kom int på nån annan rubrik) Sandra Lindahl - Blev en glasögon-orm Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips Sandra Lindahl - Live från Stockholm
  • Jennifer

    snäll keela, kan du svara på den här kommentaren. Vilka penslar använder du när du gör såna ”stjärnor” i dina bilder? Tycker det är himla fint! ^^http://diinjennifer.blogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *