Perfekt kväll.

HEY YOU!
Jag har haft en himla bra kväll, med mig själv faktiskt. Jonas har varit på en svensk bar med några andra i sällskapet och kikat på Hockey. Det är inte riktigt någonting för mig, så jag har legat i sängen och kollat på film och ätit kakor. Ehehehe. Det låter väl som en perfekt kväll?!


You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sandra Lindahl - FRÅGESTUND Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Paulina Danielsson - No more slutty halloween. Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Födelsedagshelg
  • Johanna

    Ligga i sängen o kolla på film kan du väl göra när du kommer hem? Det hade inte jag gjort om jag var utomlands. Jag hade unnat mig en skön massage o en spakväll^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *