Trött.

HEY!
Värmen här gör mig helt slut. Jag vill bara sova så fort jag inte plaskar i poolen eller njuter i solstolen. Klockan är närmare halv 12 på kvällen här och jag orkar knappt hålla ögonen öppna längre! Dags att sova så att jag orkar med morgondagen 🙂

Kom förresten på att jag inte har visat en enda bild från när Bingo plåtade mig ju.. Tokigt.
Jag hittade en bild på datorn som jag själv redigerat lite i photoshop. Jag gillar den!


Foto: Bingo Rimér

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *